Köpvillkor

Priser

De priser som anges på www.ga1.se är i svenska kronor inklusive 25% moms och exklusive frakt. Alla erbjudande gäller så långt lagret räcker.

Betalningssätt

 • Kortbetalning

 • Swish 123288 7453
 • Direktbetalning, Swedbank
 • Klarna Faktura (avgift: 50:-) (se betalningsvillkor nedan) Fakturan läggs med i paketet om inte annat överenskommits

 • Klarna delbetalning (se betalningsvillkor nedan)

 • Klarna Konto (se betalningsvillkor nedan)

 • Bankigiro 5630-5899

 • Postförskott (avgift: 110:-)

De levererade varorna förblir GA/LINDBERG IMPORT AB:s egendom tills varorna är till fullo betalda.

Köpvillkor

Handla nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från .klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 50 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för beställnigsvaror/specialtillverkade varor.

Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431

Klarna Delbetalning

 • 6  månader (uppläggningsavgift: 99:- aviavgift: 29:-)  9,99% ränta

 • 12 månader (uppläggningsavgift: 149:- aviavgift: 29:-)  9,99% ränta

 • 24 månader (uppläggningsavgift: 299:- aviavgift: 29:-)  9,99% ränta

Klarna

Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Allmänna villkor hittar du här
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

Har du några frågor till Klarna, då kan du ringa 08-120 120 10, vardagar mellan 08:30–20:00 och helger mellan 10:00–17:00.

Frakter

PostNord Parcel Collect   – Skickas till privatperson Max 20kg

PostNord ParcelSkickas till Företag Max 35kg

Mindre försändelser skickas med brev

Fraktpriserna ser du i "kassan" när du valt produkter

Leveranstid/ Lager

Vi har stort lager och levererar dina varor så fort vi kan. Leveranstiden är normalt 1-5 arbetsdagar efter det att vi fått in din order. Restnoterade varor levereras så snart de finns tillgängliga i lager. Om du har bråttom med din order skriv det i meddelanderutan i kassan. Om det är några problem med din order meddelar vi dig via mail/sms eller telefon. Produkterna levereras med posten. Paketet sms-aviseras när det anländer till ditt postombud. 

Ångerrätt/Byte av vara / Returer / Öppet köp

Helt nöjd eller pengarna tillbaka. (Gäller ej för använda varor eller för beställningsvaror som specialbeställts och som ej lagerföres av GA/LINDBERG IMPORT AB). Du har som kund rätt att returnera eller byta din vara mot annan storlek, annan modell eller annan vara. Du har möjlighet att byta inom 14 dagar från det att du har hämtat ut din beställning.  När vi tagit emot returen kontrollerar vi att varor och förpackning är i godkänt skick.

OBSERVERA! Byte/Retur gäller ej för använda beställningsvaror eller för varor som specialbeställts och som ej lagerföres av GA/LINDBERG IMPORT AB

Det är du som kund som står för returkostnaden. Du kan välja mellan att bekosta din retur själv eller kan du köpa ett returadresskort av oss. Självkostnadspris 100:- Ring och beställ returadresskort eller klicka på länken: http://www.ga1.se/adresskort-for-returnerade-varor  (Returnerar du stol kostar det betydligt mer)

Att tänka på vid retur:

 1. Kontakta oss alltid före du returnerar, karin@ga1.se eller 0451-19155

 2. Bifoga följesedelsfaktura eller skriv en lapp med namn, adress och telefonnummer 

 3. Skriv vad returen gäller. Om det gäller byte; skriv vad du vill ha istället. Om du ångrat ditt köp och vill ha pengarna tillbaka; ange ditt bankkontonummer. Valde du klarna faktura krediteras fakturan när vi mottagit returpaketet

 4. Se till att varorna är kompletta, med eventuella monteringssatser och dylikt. Om det är kläder, se till att de inte har fått på sig tex. hundår eller dylikt.
 5. Emballera väl

 6. Du har som kund ansvar att försändelsen kommer fram till oss, spara kollinummer så man kan spåra. Skickar du med brev är det ditt ansvar. 

 7. Byte/returer hanteras så snart som möjligt inom 14 dagar. Har du bråttom, meddela oss kollinumret så kan vi snabba på ditt ärende

RETURADRESS
GA/LINDBERG IMPORT AB
Hässleholmsvägen 7
28195 Vankiva
sms-avisera 0702191055
karin@ga1.se

Avbeställning

Om vi inte hunnit skicka dina varor har du möjlighet att avbeställa via mail eller telefon. Om varorna hunnit skickas kan du returnera varorna som det står beskrivet under Ångerrätt.

Ej utlösta varor

GA/LINDBERG IMPORT AB förbehåller sig rätten att ta ut en avgift för varor som ej löses ut/hämtas ut. Vi debiterar kostanden för frakt och returfrakt med 350:- 

Åldersgräns

För att kunna handla på www.ga1.semåste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd.

Personuppgifter

När du handlar på www.ga1.seuppger du och lagrar dina personuppgifter hos oss.
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig.
Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Konsumenten har rätt att om registrerade uppgifter begära:

 • Utdrag av registrerade uppgifter

 • Att registrerade uppgifter ändras

 • Att registrerade uppgifter raderas

Köpinfo

Du ansvarar själv för inköp av rätt produkter. GA/LINDBERG IMPORT AB tar inte på sig ansvar för köp av produkt. Är du osäker på din beställning kontakta oss gärna på telefon 0451-19155 eller e-mail karin@ga1.se För varor som du beställt och inte löser ut, debiteras du kostnaden för frakt och returfrakt med 350:-.

Kvitto

Efter att du lagt din beställning får du en bekräftelse per e-post med all information gällande din order. Den orderbekräftelse som skickas med din beställning och det du får från posten när du hämtar ut ditt paket är dina kvitton. Kvittot är en värdehandling och skall behandlas därefter. Kvitto krävs vid retur.

Reklamation

Om en vara är felaktig eller felexpedierad kontakta oss på telefon 0451-19155 eller
e-mail: www.ga1.se som så snart som möjligt för vidare information om hur du returnerar den felaktiga varan. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Skador

Är paketet skadat vid hämtning så skall du reklamera direkt hos postombudet. Upptäcker du det när du kommer hem, kontakta oss omgående.

Feltryck

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, produkttexter och bilder som eventuellt publicerats felaktigt på hemsidan/webshopen. Du underrättas i händelse av detta och vi tar en dialog omgående med dig om förändring av pris skulle ske pga feltryck eller liknande.

Garanti

Garantier gäller enligt svensk lag. Garanti gäller ej på produkter som använts i tävling om inte felet kan påvisas vara produktfel. Garantin på sålda produkter följer tillverkarens garantivillkor.

Produktansvar

GA/LINDBERG IMPORT AB ansvarar ej för skada som levererade varor orsakat på person, annan egendom eller på annat sätt.

Frågor

GA/ LINDBERG IMPORT AB, Hässleholmsvägen 7, 281 95 Vankiva

Telefon: 0451-19155 Fax: 0451-19160 E-mail: karin@ga1.se

Leverans till övriga Nordiska länder

Danmark, Norge, Finland, Åland

Meddela oss gärna om ni har synpunkter på vår web-shop :)

Undrar du över något? maila: karin@ga1.se eller ring 0451-19155